درباره سايت
چگونه باید درمحیط مدرسه تحمل و احترام به افکار دیگران و اخلاق و ادب را تمرین کنیم؟
مینا اکاتی هستم و این وبلاگ را در خصوص پاسخ به پرسش مهر سال تحصیلی 97-96 رییس جمهور آقای روحانی ایجاد کرده ام.امیدوارم مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده ی شما دوست عزیز واقع شود.
خلاصه آمار
پيوندها
نظرسنجی
وضعیت آب و هوا
اوقات شرعی
احادیث
۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است
اخلاق خوب
اخلاق خوب یکی از عوامل موفقیت هر فردی در جامعه است. انسان های خشن و بد اخلاق تنها و بدون دوست می مانند. پیامبر اسلام، حضرت محمد صلی الله علیه و آله هدف از بعثت و رسالتش را تکمیل اخلاق و ارزش های انسانی می داند. «بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ»(بحار الانوار، ج67، ص 372).
برای مشاهده متن کامل در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
ادب برترین سرمایه است
در اسلام اهمیت زیادى به مسأله رعایت آداب ، و بر خورد توأم با احترام و ادب با همه کس ، و هر گروه ، وارد شده است که به عنوان نمونه در اینجا به چند حدیث اشاره مى شود.
امام على (علیه السلام ) مى فرماید: الاداب حلل مجددة ؛ رعایت ادب همچون لباس فاخر و زینتى و نو است.
و در جاى دیگر مى فرماید: الادب یغنى عن الحسب ؛ ادب انسان را از افتخارات پدران و نیاکان بى نیاز مى کند.
افراد متکبر هرگز نباید انتظار ذکر خیر از سوى مردم داشته باشند و نه افراد نیرنگ باز انتظار کثرت دوستان ، و نه افراد بى ادب انتظار شرف و آبرو.
به همین دلیل هنگامى که در زندگى پیشوایان بزرگ اسلام دقت مى کنیم مى بینیم که دقیقترین نکات مربوط به ادب را حتى با افراد کوچک رعایت مى کردند.
اصولا دین مجموعه اى است از آداب : ادب در برابر خدا، ادب در مقابل پیامبر (صلى اللّه علیه و آله ) و پیشوایان معصوم (علیهم السلام )، ادب در مقابل استاد و معلم ، و پدر و مادر، و عالم و دانشمند.
دقت در آیات قرآن مجید نیز نشان مى دهد خداوند با آن مقام عظمت هنگامى که با بندگان خود سخن مى گوید: آداب را کاملا رعایت مى کند! جائى که چنین است تکلیف مردم در مقابل خدا و پیغمبرش روشن است.
بسیاری از ما اصلا به این نکته حیاتی دقت نمیکنیم به راحتی به دیگران توهین میکنیم و اسمش را شوخی میگذاریم در مقابل پدر و مادر و معلممان به هر نحوی که دوست داشته باشیم صحبت میکنیم و اصلا متوجه شأن آنها نیستیم در کوی و برزن عربده کشان صحبت میکنیم و میخندیم احترام به بزرگترها را سال هاست به دست فراموشی سپرده ایم کی توجه میکند که اسلام سفارش کرده در راه رفتن مراعات بزرگترها را بکنید و پشت سر آنها راه بروید ؟ و به جای این همه بی احترامی و بی ادبی انتظار احترام و ارزش را هم داریم باید آگاه بود کسی که احترام میخواهد باید احترام بگذارد کسی که
ادب میخواهد باید آداب را بداند و رعایت کند .
احترام به یکدیگر
آخرين مطالب
-
اخلاق خوب
يكشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ -
ادب برترین سرمایه است
يكشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۶ -
احترام به یکدیگر
چهارشنبه ۴ بهمن ۱۳۹۶ -
صلح با خود نخستین گام صلح با دیگران
جمعه ۲۹ دی ۱۳۹۶ -
بی اعتنا باشید
دوشنبه ۲۵ دی ۱۳۹۶ -
تفاوت افکار انسان
سه شنبه ۱۹ دی ۱۳۹۶ -
احترام گذاشتن به دیگران نشانه این است که شما نیز قابل احترامید
جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۶ -
معرفی کتاب (احترام به آراء دیگران از منظر قرآن)
سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ -
فیلم زیبا در مورد اخلاق-من و مدرسه
دوشنبه ۱۱ دی ۱۳۹۶ -
هفت راز برای برقراری ارتباط موفق با انسانها
جمعه ۸ دی ۱۳۹۶
پربازديدها
-
۲۶۶۲ -
۵۶۹ -
۵۷۲ -
۵۴۲ -
۵۷۰ -
۴۰۰ -
۳۸۵ -
۴۴۹ -
۲۹۰ -
۲۵۶